[10] Astrid Streumer

Ik ben 63 jaar, heb twee zonen, twee dochters en vier kleinkinderen. De laatste drie jaar vroeg maar actief met pensioen, vrijwilliger en kleine ondernemer.

Ik woon met heel veel plezier in Andijk. Een vriendelijke en tikje eigenwijze kern, waar inwoners prima weten wat ze met hun dorp willen, oog hebben voor elkaar en genieten van verenigingen, voorzieningen en de doorkijkjes naar de dijk. Een kern met, net als de andere kernen in Medemblik, een charmant eigen gezicht. Wat mij betreft ligt daar 17 keer de kracht voor de gemeente Medemblik. Wat in het klein kan, kan ook in het groot. Luisteren naar bewoners, omkijken naar elkaar, ruimte om het ook even minder gemakkelijk te kunnen doen en altijd een serieuze plek in de gemeenschap. Ik ben blij dat ook de PvdA Medemblik die koers wil varen!

Dick Visser en ik bemensen het Ombudsteam Medemblik. Wij helpen u graag als het u te lastig wordt met alle regels en regelingen of als we u gewoon de weg kunnen wijzen. U bent van harte welkom! pommedemblik@gmail.com