[9] Wendy Brems-Meester

Ik ben Wendy Brems-Meester. 39 jaar geleden ben ik geboren in het mooie Medemblik, na mijn studies buiten deze stad ben ik weer teruggekeerd en woon hier nu samen met mijn man en 2 kleine kinderen. Medemblik heeft mij, ook toen ik hier niet woonde, altijd getrokken. Het is een gezellige, betrokken gemeente waar altijd wat te beleven is. Ik voel mij dan ook sterk verbonden met de gemeente en wens dat iedereen hier in een fijne, veilige omgeving woont.
Door mijn werk als psychomotorisch therapeut binnen de GGZ en mijn eigen praktijk zie ik echter ook hoe zwaar het leven voor sommige mensen is. Een prettig leven is niet voor iedereen weggelegd, de wegen naar de juiste loketten zijn soms moeilijk te vinden wat voor problemen kan zorgen. Ik vind het dan ook belangrijk dat goede zorg voor iedereen bereikbaar is zodat het leven voor iedereen aangenamer wordt.
De PvdA is een partij die mij aanspreekt door het verbindende karakter. Het verbonden zijn met alle lagen van de bevolking waar een balans is tussen zelfredzaamheid en steun.