[2] Tom Beuker

Ik ben Tom Beuker (27) en sinds juli 2016 woonachtig in het mooie Wognum. Daarvoor heb ik bijna twintig jaar met veel plezier in het net zo mooie Benningbroek gewoond. Inmiddels werk ik ruim vier jaar bij uitzendorganisatie Randstad in verschillende functies. Sinds maart 2014 ben ik actief voor de PvdA Medemblik als commissielid Ruimtelijke Ordening, een commissie die altijd onderwerpen op de agenda heeft staan waar inwoners of bedrijven direct bij betrokken zijn, dat vind ik interessant! Daarnaast ben ik actief in het verenigingsleven als bestuurslid bij SV DESS en Huttendorp Sijbelbroek.

Ik zet mij actief in voor de PvdA op lokaal niveau, omdat ik het belangrijk vind dat de komende jaren de juiste keuzes worden gemaakt om de vitaliteit in onze gemeente op alle fronten te bevorderen, zoals woningbouw, het verenigingsleven en onze voorzieningen in de dorpen.

De PvdA Medemblik neemt jongeren serieus, bewijs daarvan is onze brede fractie met een mix van ervaring en jonge fractieleden.

De juiste keuzes nemen om de vitaliteit op alle fronten in onze gemeente te bevorderen. Dat doe je met én voor elkaar