[5] Siem Visser

Ik ben Siem Visser (61), geboren in Hoogkarspel, maar al weer 36 jaar woonachtig in het mooie Andijk. In het dagelijks leven ben ik financieel manager bij Leekerweide in Wognum. Ik heb 6 jaar geleden een Master in Finance afgerond aan de businessschool van Universiteit Tilburg. Ik heb een hele leuke vrouw en ben vader van drie prachtige kinderen van 29, 28 en 27 jaar. Die hebben alle drie een universitaire studie gedaan en werken en wonen in de randstad, maar hebben nog een grote vriendenschaar in Andijk.

Ik ben al heel lang maatschappelijk actief. In het verleden als bestuurder van dorpshuis Cultura in Andijk, waarvan 10 jaar als voorzitter en 10 jaar als secretaris. In die periode was ik ook bestuurslid van het voormalige AVV Andijk.

Momenteel ben ik penningmeester van Sporting Andijk. Bij de oprichting van Sporting Andijk was ik voorzitter van de fusiewerkgroep.

Verder ben ik penningmeester van de Plaatselijke Commissie van het KNRM. In deze rol zorg ik samen met de andere commissieleden voor het optimaal faciliteren van de reddingsstations in Medemblik en Andijk.

Verder ben ik betrokken bij de plaatselijke gemeenschapsveiling Cultura.

Ik ben een bruggenbouwer. Als lid van de plaatselijke gemeenschap voel ik mij mede-verantwoordelijk voor allen die daar deel van uitmaken. Samen staan we sterk en kunnen we heel veel bereiken. Daarom stem ik mijn hele leven al PvdA.

In mij vrije tijd speel ik saxofoon bij de bijna 125 jaar oude muziekvereniging Excelsior. Verder padel ik met veel plezier en zolang dit nog kan train ik op woensdagavond met een stel jonge voetballers.