27 januari komt Mathijs Bouman op bezoek in Wervershoof: hoe staat de regio West-Friesland er voor?

Door Ruby Blauw op 17 januari 2020
Mathijs Bouman, econoom en journalist, geeft een lezing en zal met u in gesprek te gaan over de belangrijkste economische zaken die onze gemeente raken.
Op maandagavond 27 januari 2020 vindt deze bijeenkomst plaats in Sociaal Cultureel Centrum de Schoof in Wervershoof. De bijeenkomst is ook toegankelijk voor niet-leden, dus iedereen is welkom!

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30: Inloop
20.00: Welkom door de voorzitter van de avond.
20.05 Wethouder Dirk Kuipers presenteert de stand van zaken betreffende de gemeente Medemblik. Hierbij wordt ingegaan op onderwerpen als woningbouw en economie.
20.15 Matthijs Bouman presenteert de stand van de economie en gaat het hebben over de onderschatte rol van de regio West-Friesland.
21.00 Stellingen en vragen aan de aanwezige inwoners. Er wordt op interactieve wijze in gesprek gegaan over onderwerpen als woningbouw, verstedelijking en duurzaamheid.
21.30 Informele afsluiting

We hopen op een informatieve avond en hopen u te zien op maandag 27 januari!

Ruby Blauw

Ruby Blauw

Ik ben Ruby Blauw (24) en woonachtig in Wognum. In 2016 ben ik afgestudeerd als beleidssocioloog en momenteel werkzaam op de afdeling ‘Samenleving’ bij de Gemeente Schagen. Binnen deze afdeling houd ik mij bezig met een effectieve manier van werklast verdeling voor de wijkteam-consulenten. In september 2016 heb ik mij als actief lid aangesloten bij de PvdA Medemblik.  Vanaf

Meer over Ruby Blauw

Waar ben je naar op zoek?