Informatie beschikbaar

De PvdA wil een overheid die faciliteert en ondersteunt en zorgt dat informatie altijd voor handen is. U kunt al vaak digitaal bij de gemeente terecht maar komende jaren wordt waar mogelijk alles digitaal. Daarbij wordt ieders privacy gewaarborgd.

De PvdA wil dat de digitale sociale kaart van de gemeente Medemblik zo snel mogelijk compleet is. Een gemeentelijke webshop waar u snel nieuws, adressen, organisaties, verenigingen, bedrijven, informatie en activiteiten kunt vinden. Dat stelt u in de gelegenheid goed geïnformeerd en actief te zijn. Voor uzelf, voor uw bedrijf en voor de gemeenschap. Voor mensen zonder internet wil de PvdA informatiepunten dicht in de buurt.

Voor vragen kunt u gemakkelijk op het gemeentehuis terecht en u krijgt snel reactie of antwoord. Via de gemeentelijke website en op Facebook kunnen vraag en antwoord nog sneller zijn. De PvdA heeft eerder het Burgerinitiatief door de raad geloodst, maar dat is slechts een vangnet. U heeft dat middel alleen nodig als het eerder echt niet gelukt is. De PvdA wil dat de gemeente veel eerder reageert op uw vragen, problemen en uw initiatieven.