Commissielid Bestuur en Middelen

Rick Velthuis

Rick Velthuis

Over Rick Velthuis

Ik ben Rick Velthuis, woonachtig te Oostwoud. Sinds maart 2010 ben ik werkzaam bij de Koninklijke Marine. Ik werk hier als “verbindelaar”, wij zorgen voor de (tele)communicatie (intern en extern) en van de verschillende schepen, tevens beheren wij (als “verbindingsdienst”) alle geclassificeerde netwerken (ICT) aan boord van de schepen.

Afgelopen juli 2017 heb ik besloten mijzelf aan te melden bij de PvdA in de gemeente Medemblik. Na het zien van de, in mijn ogen onterechte, afstraffing bij de landelijke verkiezingen in maart 2017 heb ik besloten dat ik mijzelf wil inzetten om van de PvdA weer een succesvolle partij te maken die weer kan meebeslissen. Aangezien de lokale politiek het meeste invloed heeft op mijn directe omgeving leek mij dit een goede keuze.

Tot een jaar of twee terug heb ik mij actief in gezet bij vv Moc, o.a. als scheidrechters coördinator en als scheidsrechter. Helaas hebben fysieke blessures hier roet in het eten gegooid en ben ik tot op heden genoodzaakt te stoppen hiermee, al ben ik voornemens dat, wanneer alles weer is hersteld, dit wel weer op te pakken. Wel ben ik daar nog steeds actief als webmaster voor vv Moc.