Rondleiding achter de schermen

Door Bert de Jong op 9 juni 2017
Zoals bij ons gebruikelijk, nemen wij in lokale politieke geïnteresseerde PvdA-leden mee met een rondleiding door het gemeentehuis van de gemeente Medemblik. Vanochtend ook weer met een nieuw jeugdig lid en geïnteresseerd in actieve politiek, een rondje fractiekamers, griffie en omgeving van het college gedaan. Veel input gegeven over wat er zoal in het (politieke) huis gebeurt en wat er achter de schermen allemaal speelt om tot goede en voor ons sociaal-democratische politiek te komen.
Ook geïnteresseerd om iets voor de PvdA te willen doen en te betekenen en mogelijk volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst te willen? Schroom niet en neem gewoon snel contact met ons op. Misschien ben jij de volgende, die we een kijkje achter de schermen en in de keuken van de PvdA Medemblik gunnen. Het is belangrijk, maar ook erg leuk!
Je kunt je hiervoor opgeven bij Bert de Jong: bertdejong.pvda@gmail.com
Bert de Jong

Bert de Jong

Ik ben Bert de Jong, 63 jaar en bijna 13 jaar woonachtig in de pittoreske binnenstad van Medemblik, getrouwd en vader van 3 kinderen en trotse opa van 7 kleinkinderen. Sinds 2011 ben ik fractievoorzitter van de PvdA en raadslid en neem daarnaast binnen de gemeente Medemblik deel aan het overleg in de commissie Samenleving.

Meer over Bert de Jong